pirmdiena, 2012. gada 7. maijs

STIRNAS PIRMSNĀVES VĒSTULE


Sniega motocikla braucēju rokās bijis spēļu ierocis, bet netālu no viņu izklaižu vietas atrastajām čaulītēm un stirnām, kas esot mirušas dabiskā nāvē, ar abu motociklistu izdarībām nav nekādas saistības - tā var secināt pēc policijas atzinuma, ar kuru nolemts izbeigt pērn 24. februārī sākto kriminālprocesu, kurā iesaistīts arī Jelgavas domes mērs Caune, ziņo reģionālais laikraksts Zemgales Ziņas.

Jūtu, ka nākamā smieklu lēkme mani nogalinās, tāpēc gribu visu paskaidrot no meža puses.
Rokas nost no Jelgavas mēra! Pie visa vainīgs internets!
Kopš bezvadu pieslēgums pieejams arī dziļos nostūros, mūsu dzīve ieguvusi vērienu, esam atvēruši profilu feisbukā; kad ezis atjēgsies no hokeja čempionāta, sāksim arī tvītot. Tagad sēžam zem lielās egles, lasām ziņas un smejamies par cilvēkiem. Kā lai nenoņirdzas, lasot:
,,Kāds britu regbists amatieris, kurš pēc treniņā gūtas traumas pārcieta trieku, reizē ar samaņas atgūšanu ieguvis arī jaunu seksuālo orientāciju – jaunais vīrietis negaidīti kļuvis par geju. Šobrīd viņš ir izšķīries ar draudzeni, pametis darbu bankā un izgājis frizieru kursus, kā arī izveidojis kopdzīvi ar 19 gadus vecu puisi."
Tas iedvesmojis meža vienīgo geju - briedīti Jāni skriet ar galvu kokā, bet jēgas nekādas, jo ragi traucē. Toties dažas stirnas trenējas, dejojot ap Janča izmisīgās orentācijas maiņas rezultātā notēstajiem kokiem, ceļ savu profesionālo līmeni, jo gatavojas doties darba gaitās uz ārzemēm, salasījušās, ka ,, Vienlaikus ar finanšu krīzi Lielbritānijā pasliktinājusies striptīza dejotāju piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, pētījumā atklājuši britu sociologi. Kopš 2008.gada krietni kritušies striptīza standarti un daudzas striptīza dejotājas nekad neizmanto stieni, kas visos laikos tiek uzskatīts par neiztrūkstošu striptīza elementu, vēsta laikraksts «Daily Mail». Tajā pašā laikā pēdējos gados cēlies dejotāju izglītības līmenis, un katrai ceturtajai striptīza dejotājai mūsdienās ir augstākā izglītība."
Stirnas ir gatavas darbam, aizvietojot izglītotās jaunuves! Bebri tēš dejojamos stieņus, gatavo eksportam.
Arī brieži kravā čemodānus darba komandējumam uz ASV, lai ,,uzliktu ragus" amerikāņu draugiem.
,,Trīs ASV Slepenā dienesta darbinieki atstāj darbu dienestā saistībā ar izmeklēšanu par prostitūtu pakalpojumu izmantošanu viesnīcā neilgi pirms ASV prezidenta Baraka Obamas vizītes Kolumbijā, paziņoja dienests. Skandāls izcēlās, kad aģenti nesamaksāja vienai no prostitūtām un viņa sūdzējās policijā, tādējādi iesaistot arī viesnīcas vadību."
Re, arī prostitūtu izglītības līmenis cēlies! Kad džeks rāda savu aģenta žetonu un saka: Kāda samaksa?! Redzi, kas es esmu! Muti ciet! - prostitūta izvelk aiz krūštura paslēpto Hārvardas universitātes diplomu un atbild: Bet redzi, kas es esmu! Maku vaļā, lai mana mute ir ciet!
No tā būs mācīties - ja prostitūta rāda kādu dokumentu, tas nenozīmē, ka tā ir veselības izziņa, tas var būt arī juristes diploms.
Bet to jau cilvēkiem nesaprast, tur mums, zvēriem, ir īpaša jušana.
Tāpēc redzot Caunes kungu uz spēļu sniegamotocikla traucoties pa mežu, sākām ķiķināt. Bet, kad redzējām, ka arī ieroči nav īsti, tur mūs sagrāba tāda smieklu lēkme, ka divas manas ciltsmāsas nokrita ar kaiti, ko sauc par dabīgo nāvi, bet es ar pēdējiem spēkiem rakstu vēstījumu pasaulei - ja pie varas tiek puikas ar spēļmantām, tur pat lopiem jāsmejas!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru