pirmdiena, 2012. gada 16. jūlijs

KAILĀS SĀPES


Vai pret sāpošu zobu palīdz lūkošanās uz kailiem vīriešiem? Jau desmito dienu veicu šādu zinātnisko ekperimentu. Protams, labāk jau gribētos rakstīt par mākslu, ar vienu roku štopējot māgā jaunos kartupelīšus ar vairs ne tik jaunām gailenītēm un ar otru roku bakstīt pret debesīm ar kādu augsti garīgi attīstītu atziņu, bet... Tā vietā nēsājos pa māju ar svaiga kartupeļa šķēli pie sāpju pārņemta vaiga. Un pati būtu ar mieru atdot pēdējo apģērba gabalu pret veselu zobu! Bet neviens neprasa...
No kurienes šie murgi par mākslu un plikumiem? Palūkojieties apkārt, dārgie veselo zobu laimīgie īpašnieki! Nācis modē vīrišķu plikums! Jā, jā! Kāds sieviešu žurnāls veido kailu dažādu profesiju vīriešu fotosērijas, kur brašus un tikai ar šļaukām savus .. hm, hm... piesegušos ugunsdzēsējus nomainīja pliki premjeri. Vai jums arī ienāca prātā pliks Dombrovskis? Nu, labāk pliks premjers, nekā kails prezidents, tā nospriedu, izlasot šādu reklāmas virsrakstu, bet stāsts bija par baleta puišiem, dejas premjeriem. Smukbildes vērojot, bija izdevies domas no sāpēm aizvirzīt tīkamāku fantāziju virzienā, tāpēc iedomājos - vai pliks vīrietis spēj remdēt ne tikai seksuālas ilgas, bet arī sāpes žoklī? Izvirzīto hipotēzi nolēmu pārbaudīt kinoteātrī,  jo plikņi vērojami ne tikai žurnālos, bet arī uz ekrāniem, kur skatāma filma ,,Magic Mike", kuru iesaku vērot draudzeņu kompānijā ar dzirkstoša dzēriena glāzēm puišu stritīzam aplaudēt gatavās sieviešu rociņās. Manā rociņā diemžēl bija tikai ibumetīna tablete.
Eh, meitenes, kā tie džeki tajā filmā dejo!! Ja to dara TĀ, var arī neizģērbties. Ah, oh.. Ja jūsu vīri un draugi pārmet, ka ejat lūrēt uz svešiem plikumiem, paskaidrojiet, ka patiesībā tā ir nopietna mākslas filma par galdnieku, kurš cīnās par iespēju uzsākt savu biznesu. Tātad - viss ir pa nopietno . Skatoties jautāju, vai es varētu sasarkusi lēkāt pie striptīza skatuves un bļaut: ,,Bikses nost! Bikses nost!" Iespējams, ja dejotu tādi aktieri kā šajā filmā, spētu gan. Lektu augstu un kliegtu skaļi.
Bet tas sāpošais zobs neliek miera. Jālec pret sienu.
Vai nu pret sienu pārāk sasitusies, vai tās sāpes nomocījušas, bet nu uz ielas man visur rēgojas kaili vīrieši. Pliks sētnieks dzenā tukšas alus pudeles, garām aizkratās tramvajs ar kailu vadītāju stūres telpā, Āgenskalna tirgū nopērku karbonādes kusaciņu pie miesnieka, kas savu plikumu tikai ar asiņainu priekšautu aizsedzis.
Palasot iecienītos ziņu portālos, uzduros ziņai, kas liecina - ne tikai mani moka kailumdrudzis. Lūk, kasjauns.lv vēsta - ,,Jelgavas tirgū, Uzvaras ielā, kādai jelgavniecei degungalā rēgojās kaili vīrieši. Viņa izsauca policiju, lai tā savāktu bezgožus. Policija, ierodoties notikuma vietā, tur sastapa divus vīriešus, kuri paskaidroja, ka viņi pēc darba noskalojās pie ūdens krāna teritorijā." Vai nav neķītra kundzīte, ko?! Būtu pasēdējusi maliņā, bezmaksas priekšnesumu palūkojusi, abet nē - viņai labāk patīk formās tērpti džeki, tāpēc izsauc policiju!
Tā, sāpes pārgāja.
Bet. Pliki vīrieši vienalga patīk! Došos uz jūrmalu, sēdēšu smiltīs un domās murmināšu- kreklus nost, kreklus nost...


2 komentāri:

  1. Forši jau tie vīrišķi dejo, tik es pie skatuves laikam nelīstu. Viņi ar tām sievietēm izdarās tā, ka manai nemaz ne tik maigajai dvēselei, tas vairāk pēc akceptētas izvarošanas izskatījās, nevis seksuālas ekstāzes! :D Un vēl - man ir principiāli iebildumi pret stringiem! :D

    AtbildētDzēst
  2. ēe... bet tik un tā seksīgākais vīrišķa orgāns ir smadzenes! ;)

    AtbildētDzēst