trešdiena, 2011. gada 21. septembris

POLITISKAIS SEKSS

         Izlasot lielākajā dienas avīzē virsrakstu ,,Koķetē, bet jāvārdu nedod", mums nerodas šaubas, ka tas ir par vēlēšanām, nevis latviešu seksa dzīves ieradumiem. Bet līdzība ar seksu šim procesam nenoliedzami ir.
Vēlēšanas ir kā vienas nakts sakars, kad izvēlamies partneri, izbaudam procesu un tad gaidam - būs sekas, vai tiksim cauri sveikā?  Tā nu pēcvēlēšanu sindroms plosās kopā ar leģionāru slimību un gripu, bet kas atstās nopietnākas sekas uz mūsu tautas veselību, to nepateiks pat ,,Ekstrasensu cīņu" dalībnieki.
Tagad sākusies valdības veidošanas priekšspēle. Kurš ar kuru un kādā kombinācijā? Divi jau esot tā kā vienojušies un trešā partnera meklēšanu turpināšot kopīgi. Hm, vai tad nav jūtams neķītrs zemteksts?!
Neizpaliek greizsirdīga lūrēšana durvju šķirbā, vai tikai slepus nenotiek kāda taustīšanās un meklēšanās pēc labāka un pareizāka partnera. Un notiek arī! Nākamajā dienā viens spēlētājs paziņo, ka trešais varbūt nebūšot, bet otrais būs kāds cits. Laikam pamēģinājuši stāties sakaros, bet nav paticis.... Ārkārtīgi aktīva intīmā dzīve tiem mūsu politiķiem!
Iesaku sieviešu zurnāliem jaunu testu - ,,Pasaki, kuru politisko līderi izvēlējies un pateiksim, kāda tu esi gultā."
Saskaņas centra vēlētājas kautrējas atzīties, ka patīk jaunais un smukais Nils, tāpēc pievelk krustiņu Urbanoviča onkulim. Citādi es nespēju izskaidrot lielo plusu skaitu šim politiķim. Dzīvojot līdzās vienam, sapņo par otru. Dzīvo prezidenta Bērziņa valstī, bet televīzijā skatās prezidentu Medvedevu. Bet ko dara Nils? Palūkojiet politiskā seksa labāko foto Dienas portālā, kur Ušakovs grābstās gar Āboltiņu. Velk viņam uz visu sarkano, ai, kā velk..
Zatlera reformu partijas vēlētāja mīl pārģērbties par medmāsu, un kopā ar Dakteri veiks ķirurģiskas operācijas oligarhu ķermeņos. Lai Latvija brīva no ļaundabīgajiem audzējiem!
Vienotības vēlētājas mīl stabilitāti. Nikni izsvītro bļaustīgo Kristovski, lai ļautos pieraduma laulības dzīvei ar stabili mierīgo Valdi.
Šlesera reformu partijas vienīgā vēlētāja Inese vairs nespīdēs ar dārgākajiem tērpiem Saeimas zālē. Viņai viens Dievs debesīs, viens Buldozers uz zemes. Āmen.
Nacionālā bloka vēlētājas Jāņu dienā met ar saviem vainadziņiem no kartona izgrieztam Dzintaram. Kura uzmet, tā drīkst piedalīties vēlēšanu nakts banketā.

Lai nu ko mēs katra būtu izvēlējušās vēlēšanu dienā, pati svarīgākā ir personīgā izvēle par to cilvēku, kas tev blakus vēlēšanu naktī. Kā teikts latviešu ticējumu grāmatā - ar kuru kopā novēlēsi, ar to nākamās vēlēšanas sagaidīsi!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru