piektdiena, 2012. gada 23. marts

PAVASARA TĪRĪŠANA




Kad saule iespīd logos, prieku par pavasara atnākšanu bojā stiklu netīrība, caur kuru grūti saskatīt uzplaukt kāros pumpurus ielas malas kokos. Tāda sajūta, ka ziema promejot speciāli ar dubļainiem zābakiem bradājas logos, gribēdama ieriebt - še, jums tas pavasaris, še! Vēl tā nerātnele norauj sniega segu, lai parādītu, kādi suņa s... zem tā deķa sakrājušies. Paldies, Ziema - māmuliņa, paldies, bet mēs nebēdājam, mēs, pavasara gaidīšanas trakuma pārņemti, skrienam uz veikaliem pēc spodrināšanas līdzekļiem. Kad tīrāmie sapirkti, avīze izlasīta un gatava kalpot otreiz kā logu beržamais rīks, uzduros Delfos.lv rakstam ,,Superhigiēna var nonāvēt." Baisais biedēklis ievietots sadaļā sievietēm - tas ir mājiens, ka tā higiēna - hiēna nogalina tikai sievietes?! Pēc izlasīšanas nomierinos - ne tikai. Nogalina visus, ievērojot dzimuma līdztiesību!
Lai izvairītos no baisās nelaimes, bērnībā jārāpo pa zemi un čakli jābāž mutē viss, kas ceļā pagadās. Kad paaugamies, rāpot vairs nav ieteicams, tad var pagrābt zemi no puķupoda uz palodzes. Ja ne, imūnsistēma izlutināsies un dakteri būs spiesti izrakstīt īpašās netīrumu potes, kuras stiprinās imunitāti ar dabīgi pieejamiem mikrobiem.
Arī tīrīšanas līdzekļus turpmāk ražos ar labajām baktērijām un reklāmas saukļi vairs nebūs - ,,Nogalina visas baktērijas!" , bet - ,,Nomainiet savas sliktās baktērijas pret mūsu tīrīšanas līdzekļos pievienotajām labajām, kas ievāktas uz ekoloģiski tīrām ozolkoka grīdām!" Tas būs arī mierinājums ļaudīm, kuri nevar atļauties ozolkoka parketu. Nevari nopirkt jaunu grīdu? Nopērc vismaz uz tām dzīvojošās baktērijas!
Tirgū ienāks jauns produkts - ,,Domestos" ar labdabīgo poda mošķu piedevu. Turpmāk, ja redzi kādu dzīvu radību podā, nebaidies, bet laipni sasveicinies!
Vēl trakāk, ja jūsu ārsts ir viduslaiku tradīciju cienītājs un cilvēkus, kas mokās ar briesmīgām alerģijām, astmu un kuri ir pārlieku lielas sterilitātes cienītāji, apzināti inficē ar cērmēm. Jā, jā! Ir bijis tāds ārstēšanas paņēmiens! Jo parazīti rūpējoties par ķermeni, kurā dzīvo. Hm, ja nespēj pats rūpētis par sevi, ļauj, lai to dara tava cērme?! Brr...
Dzirdēts, ka dažas notievēšanas aktīvistes labprātīgi tiek pie cērmītēm. Štrunts par tārpiem, ka tikai tievas!
Vēl par dakterēšanos lasīju kasjauns.lv publicētu šādu rakstiņu (citāts):
,,Zirgiem domātie pretsāpju gēli ir ļoti populāri ne tikai zirgkopju aprindās, tos iecienījuši arī Latvijas iedzīvotāji un lieto savām vajadzībām. Cilvēku ārstēšanai noderot arī govs tesmeņu mīkstinošās ziedes." Nākamreiz prasīšu ģimenes ārstei, lai man izraksta zirgu ziedi. Jo tā ir lētāka! Par vienas cilvēkiem domātās mazās ziedes tūbiņas cenu varot nopirkt veselu puslitru lopu ziedes! Kur skatās Veselības ministrija? Ja grib ietaupīt, lai liek ārstiem izrakstīt nevis lētākos medikamentus, bet uzreiz pāriet uz lopu zālēm. Tad slimie Latvijas iedzīvotāji varēs kooperēties bariņos un kolektīvi sastiķēt puslitram smēres. Valsts nauda ietaupīta, cilvēki veseli!
Lai nu kā ar to dakterēšanos, pavasaris ir visiem par velti! Tīram logus un ļaujam saulei ienākt mūsu mājokļos!



1 komentārs: