trešdiena, 2011. gada 28. decembris

Jauns šovs - AIVAS PĀRVĒRTĪBAS


Gribat dzīvi kā TV šovā? Sūtiet vēstulīti ,,Aivas pārvērtībām" un jūsu pasaule pagriezīsies uz saules apspīdēto pusi! Saģērbta fejas kostīmā ar brīnumnūjiņu rokās ieradīšos jūsu mājās, nostādīšu pie spoguļa un teikšu, ka esat neglīta, ģērbjaties bezgaumīgi, dzīvojat mājā, kur fenšuī ir salaists galīgā dēlī, un, ko tur slēpt, visa jūsu dzīve ir galīgā bezjēgā. Bet neuztraucieties, tāpēc jau es esmu šeit, lai visu neglīto samestu sarkanajā spainī. Ui, mazliet samuldējos par to spainīti - lai izmestu visu nederīgo no jūsu drēbju kaudzes un dzīves, vajadzēs veselu vagonu!
Tā, raujam vaļā skapja durvis. Nevajag sarkt, nevienai mums nav perfekta kārtība. Jo īpaši, ja skapis nav pēc fenšuī principiem pareizā vietā. Neticat? Pārstumiet pie pretējās sienas, un, skat, perfektās kaudzītēs salikti moderni un gaumīgi džemperīši.
Bet nu atpakaļ pie vecā skapja! Sameklēsim trīs komplektiņus dažādām situācijām. Trīs lietas, labas lietas, ir tāds tautas izteiciens. Bet - trīs lietas ne vienmēr ir trīs komplekti, tāpēc ņemsim vērā, ka samainot topiņu un svārciņus vietām, mēs neiegūstam citu komplektu, pat ja abi priekšmeti īpaši neatšķiras ne lielumā, ne formā.
Ko darīt, ja nevarat iedomāties 3 dažādas situācijas, jo gadiem ir tikai divas - darbā un mājās? Hm... Iedomājieties, ka svētku situācija ir tā reize, kad varat doties uz veikalu, nesatraucoties par naudas daudzumu maciņā. Pārāk neticama situācija? Liksim bēdu zem aizejošā gada, nākamais ne tādus vien brīnumus atnesīs! Varbūt...
Tad nu uz lidojošā paklāja dodamies uz veikalu, kur palīdzēšu orientēties veikalu plauktos! Nesakiet paldies, ko nu.. Turpmāk, kad ieiesiet apģērbu nodaļā, bailīgi lūkosieties apkārt, vai atkal kāds padomdevējs jums neraus ārā no rokām noskatīto kleitiņu. Baidīsieties paskatīties spogulī, un pareizi darīsiet! Jo es to nobūru, un, kad jautāsiet: spogulīt, spogulīt, saki man tā, vai esmu gaumīgi sakomplektējusi apģērbu, spogulis uz brīdi samulsīs un lēnām pārklāsies ar pelēku plēvi, lai izvairītos no turpmākiem jautājumiem.
Uzminējāt, ka neesmu nekāda feja, bet ragana?! Tā notiek, ja pārāk daudz klausās citu padomos, nevis dara to, ko vēlas katra paša sirds.
Eh, atmetīsim bailes un Jaunajā gadā rikšosim uz veikaliem un grābsim ciet visu ko gribas un kas patīk, un pat, ja nevaram atļauties nopirkt, var tak izpriecāties veikalu uzlaikošanas kabīnēs. Ņemsim līdzi draudzenes un sacentīsimies, kurai ātrāk izdosies uzstiept sev divus izmērus šaurāku keitiņu! Ja vēlaties pavisam ekstrēmu piedzīvojumu - brīdī, kad cenšaties uzstiepto kleitiņu novilkt un tā ir iestrēgusi jūsu krūšu rajonā, palūdziet palīdzību veikala apsargam.
Ekstrēmi priecīgu Jauno gadu!

1 komentārs:

  1. Hi, hi! Nu bet tā tak ir! ;))
    Es to raidīkli pāris reižu noskatījos un ieguvu jaunus pamatojumus cilvēknīšanai.

    AtbildētDzēst